ontbijt & lunch

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Acai bowl

Een wat?! Niet ‘akai’ maar ‘assa-iee’. Deze heerlijke en supergezonde bowl met verschillende soorten fruit, granola en kokos kom je in New York op elke hoek van de straat tegen. Dus ook gewoon “Aan de Kade”.

American dream pancakes

Begin de dag in stijl met een heerlijke stapel pannenkoeken, overgoten met compote gemaakt van rood fruit. Met daarbij een chocoladesaus (0,80) is het een sweet American dream.

The Avocado Show

Gepocheerd ei, avocado en landbrood. De perfecte drie-eenheid. Als de Hollandaise saus (0,80) wil meespelen is het opeens de perfecte vier-eenheid.

Funny Bouncer

Ziet u deze uitsmijter op landbrood? Dan kiest u eieren voor uw geld!
Nog steviger met ham, kaas of spek (0,60 per ingrediënt).

Twisting Egg & Fish

Roerei met gerookte zalm, landbrood en rucola.

Spicy Chicky

Een prettig, pittig kippie met landbrood en hummus.

Beachcrab bisque

Een zomerse naam voor een volle krabbensoep, met gegrilde zuurdesem en rouille.
De sfeer van de Franse kust maar dan “Aan de Kade”.

Soep van de dag

De basis van de soep is altijd vriendelijkheid, afgemaakt met een vleugje sfeer van de dag.

Aan de Kade Vega salade

Een verrassende vegetarische salade met onder andere spinazie, radicchio, asperges en geitenkaas.

Aan de Kade vissalade

Een rijkgevulde vissalade met verschillende soorten verse vis. Laat u verrassen!

Aan de Kade Beefsalade

Oosterse sfeer door little gem, cashewnoten en taugé.

tapas & bites

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Vleesplank Aan de Kade

Een borrelplank met daarop een selectie smakelijke vleeswaren.

Kaasplank Aan de Kade

Een borrelplank met daarop een selectie heerlijke kazen.

Visplank Aan de Kade

Een borrelplank met daarop een selectie verse vis.

Mixplank Aan de kade

Een borrelplank met daarop een selectie heerlijke kazen, vleeswaren en verse vis.

Mediterranean bread

Vers landbrood met aioli, olijfolie en zeezout.

Pata Negra

Een mooie vers gesneden, Spaanse Ibericoham met brood en olijfolie. Olé!

Triple tuna saté

Alle gekheid op een stokje… 3 stokjes licht geschroeide tonijn met sesam en frisse yuzu dressing.

Sunny Tempura Shrimps

4 heerlijke tempura garnalen met een spicy watermeloensalsa en kerriemayonaise.

Liefdeskoppel van garnalenkroketjes

Heerlijk knapperige garnalenkroketten, met een smaakvolle, romige vulling en lekker cocktailsaus dip.

Beef teriyaki

Met gefrituurde uitjes en radijs.

Carpaccio limo

Flinterdun gesneden zuurdesemtoast met daarop carpaccio. Met rucola en basilicum pesto.

Goathythm sticks

Geitenkaas omwikkeld in bladerdeeg met honing en appel.

Gegrilde asperges

Met acetostroop en parmezaanse kaas.

Friet

Psssst… wij hebben het thuis alleen over patat. Ehhh… eigenlijk petat.

Bitterballen

Sir, do you have bitterballs? Tuurlijk… simpel maar zo lekker.

Bittergarnituur

Een schaal met mini-snacks die iedereen lekker vindt. Ow, wat gezellig!

voorgerechten

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Beachcrab bisque

Een zomerse naam voor een volle krabbensoep, met gegrilde zuurdesem en rouille.
De sfeer van de Franse kust maar dan “Aan de Kade”.

Beef tataki

Met mango, cashewnoten en taugé. Koken op het niveau van zwarte band karate.
Klinkt ingewikkeld maar het is super lekker.

African Couscous

Omdat het van eigenaar Bart moes.. een smaakexplosie door de granaatappel met
daarbij asperges in tempura.

hoofdgerechten

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Thirty spices beef ribs

Met knolselderijpuree en gegrilde asperges.
Een smaaksensatie die onze chef Kenneth illegaal vanuit Australië heeft geïmporteerd

Tagliatelle al salmone

Pasta met warm gerookte zalm volgens een recept uit Venetië.
Door de smaak van saffraan en truffel zie je in gedachten de gondels door het Canal Grande
van Hellevoetsluis varen. Zelfs onze Italiaanse gasten willen nooit meer naar huis!

Gegrilde peer met geitenkaas

Met sjalotten, gele biet en honing. Zoals eigenaar Tom zich vroeger zou afvragen:
Hoe komt het toch dat er water in mijn mond komt?

Biefstuk à la Koetje/Koe (160 g) / (220 g)

Gewoon lekker Hollands met de échte Koetje jus en witbrood.

Biefstuk à la Indonesisch Koetje/Koe (160 g) / (220 G)

Stiekem toch Hollands maar nu met de échte Koetje jus met sambal en witbrood!

North Sea Fish-chunks

Een stoere naam voor heerlijke Stellendamse kibbeling met citroen en ravigottedip.
Met een portie friet erbij zou het zomaar Fish and Chips kunnen heten.

sides

Heeft u een allergie? Meld het ons!

friet

Psssst… wij hebben het thuis alleen over patat. Ehhh… eigenlijk petat.

Salade

Dat klinkt gezond! En dat is het ook. Fijne bijkomstigheid… lekker!

Gegrilde groente

Het kan dus echt, zacht van binnen én knapperig van buiten.

desserts

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Happy Choco-coco-bomb

Een exotisch bommetje met kokos en Macadamia noten.
De witte- en pure chocolade maken u helemaal blij!

Pannamisu

Wij konden niet kiezen en maken voor u dan ook een mooie combinatie van de beroemde
Italiaanse desserts Panna cotta en Tiramisu. Wat heeft u een geluk!

Kaasplank

Een selectie van smakelijke kazen met aceto balsamicostroop en noten-vijgenbrood.
Misschien daarbij een heerlijke port? Wij zijn er gek op.

Ibiza icebucket

Een vrolijk emmertje verrukkelijk roomijs van “De IJswinckel”, op een plank met een bonte
verzameling aan smaken en ingrediënten. Hiermee kunt u naar hartenlust ….
Ach, zoekt u het lekker(!) zelf maar uit.

kids

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Biefstuk à la Kinderkoetje

Gewoon lekker Hollands met de échte Koetje jus.

North Sea Fish-chunks guppy style

Niet echt van een guppy maar gewoon een kleiner portie.
Heerlijke Stellendamse kibbeling met citroen en ravigottedip.
Met een portie friet erbij zou het zomaar Fish and Chips kunnen heten.

Sneckie naar het bekkie

Feest! Zelf kiezen uit een frikandel, kroket of kipnuggets.
Misschien met een portie friet erbij? Dan is het best nog een hele maaltijd.

Delen wordt gewaardeerd